HerrgårdsromantikPittoreska Ingarö kyrka Vigsel utomhusBjud till bröllop mellan stad och havVackra dukningar för upp till 120 gästerBröllopssvit med jacuzzi...... eller eget Bröllopstorp!

Herrgårdsbröllop med skärgårdsstänk

Vår hemtrevliga herrgård i underbar skärgårds- och naturmiljö erbjuder valmöjligheter utöver det vanliga! Många brudpar väljer att vigas under vår 600-åriga ek eller framför lusthuset. Planerar ni en kyrklig vigsel är det bara 10 minuter till pittoreska Ingarö kyrka.

Festmåltiden serveras i vår vackra och rymliga matsal med strålande utsikt över ängar och Säbyviken. Efter middagen fortsätter festen i matsalen och salongerna.

Många av våra brudpar väljer att fira i dagarna tre – varför inte inleda festligheterna med en grillkväll på fredagen och avsluta med en gemensam brunch på söndagen? Våra ombonade hotellrum bokas till förmånliga priser i samband med bröllop och fest.

Till er hjälp och stöd i planeringen finns vår restaurangchef som har många års vana att vägleda brudpar. Vi tar hand om allt det praktiska och ni kan i lugn och ro njuta av stunden!

För förfrågan och bokning är ni varmt välkommen att kontakta oss genom att mejla Säby Säteri eller ring, 08-570 267 00.

Varmt tack till Jennie och Patric som gifte sig hos oss på Säby Säteri och till fotograf Emelie Lindgren som låter oss använda alla fantastiska bilder!

Expressförfrågan ›
Skriv ut
« Tillbaka
Säby Säteri Sejour Stockholm AB, Säby Säteri, 134 65 Ingarö, telefon 08-570 267 00, fax 08-570 267 90, e-post sabysateri@sejour.se
telefon bokning 020-15 30 00, e-post bokning bokning@sejour.se    |   sitemap   |   om cookies