Vackra Haga Slott i Enköping1600-tals slott med prisbelönt vinkällareMöjligheternas Skokloster 40 min från ArlandaSveriges vackraste slott alltid i blickfångetHemtrevliga Säby Säteri 25 min från SlussenVisningar och provningar på Smakriket Säby

Tre platser. Tre konferenser.

Varmt välkommen till oss på Sejour.  I över 30 år har vi arbetat med möten i alla former och med oss är ni i trygga händer. Vi erbjuder allt från vackra miljöer med unika omgivningar, annorlunda aktiviteter, förstklassiga lokaler och riktigt god mat till ett personligt och kunnigt bemötande. Oavsettt vad ni väljer vågar vi lova att ni bir nöjda. Ring 020-153000 eller fyll i Expressförfrågan nedan så återkommer vi med ett förslag för en minnesvärd konferens.

Haga Slott strax utanför Enköping, upplever ni rofyllt slottsliv vid Mälarens strand. Haga ståtar med ett högkvalitativt kök och en prisbelönt vinkällare.

Skokloster Wärdshus nära Uppsala och Arlanda, öppnar sig oanade möjligheter för grupper upp till 250 personer i stormakttidens Skokloster.

Säby Säteri på Ingarö i Stockholms skärgård, bara 25 minuter från Slussen, får ni en smakrik och smakfull upplevelse i klassisk svensk herrgårdsmiljö.

Expressförfrågan ›
Skriv ut
« Tillbaka
SEJOUR  |  telefon bokning 020-15 30 00, e-post bokning@sejour.se    |   sitemap   |   om cookies